Hoe werk ik?

Is uw interesse gewekt en wilt u graag een offerte op maat aanvragen dan kunt u contact opnemen met ons. Dit kan op diverse manieren.

  • U vult het offerteformulier in, deze button vindt u op elke pagina
  • U stuurt een mail naar ons kantoor met het verzoek tot aanvraag offerte
  • U neemt telefonisch contact op

Bij akkoord van de offerte zal Gwen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor de aanvang van de opdracht. Alle correspondentie en communicatie verloopt via Gwen. Waarom? Zodat ik me meer op mijn werk en mijn klant kan richten en niet telkens met andere dingen bezig ben.

Bij oplevering van de opdracht lopen we samen nog een keer het geleverde (schilder) werk na, we kijken of een en ander naar wens verlopen is.

Is uw interesse gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dit kan door op de offerte button te klikken, te mailen of door te bellen.