Hoe werk ik?

Mijn rechterhand Gwen Janssen neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. Zij is ook aanwezig als ik samen met u uw wensen bespreek en tevens zal zij zorgdragen dat een passende offerte u zo spoedig mogelijk aangeboden word.

Bij akkoord van de offerte zal Gwen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor de aanvang van de opdracht. Alle correspondentie en communicatie verloopt via Gwen. Waarom? Zodat ik me meer op mijn werk en mijn klant kan richten en niet telkens met andere dingen bezig ben.

Bij oplevering van de opdracht zal Gwen ook aanwezig zijn om alles nog even door te lopen of een en ander naar wens verlopen is. Na ongeveer een jaar na beëindiging van de opdracht zal zij nogmaals contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor de nazorg. Ik kom dan nog even controleren of het geleverde werk nog steeds volgens mijn normen en waarden is.

Is uw interesse gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dit kan door op de offerte button te klikken, te mailen of door te bellen.