Binnenschilderwerk

Goed binnen schilderwerk is van essentieel belang voor het buitenschilderwerk. Open naden tussen glas en hout zorgen ervoor dat vocht van binnenuit in het hout kan doordringen, waardoor gebreken in het buitenschilderwerk ontstaan.

Natuurlijk bepaalt het binnen schilderwerk de sfeer die u graag in huis wilt creëren.

Buitenschilderwerk

Goed buitenschilderwerk draagt bij aan de meerwaarde en aanzicht van uw woning. Meerdere factoren spelen een rol in het onderhouden van uw woning. De noord- en oostzijde hebben vaak iets minder onderhoud nodig dan de zuid- en westzijde. Ook weersinvloeden zoals zon, regen en wind spelen een belangrijke rol evenals de toegepaste kleur. Donkere kleuren gaan over het algemeen minder lang mee dan lichte kleuren.

Daarom is goed en vakkundig schilderwerk en onderhoudsadvies zeer belangrijk!

Houtrot herstel

Houtrot kan ontstaan door het niet regelmatig onderhouden van uw houtwerk, zowel binnen als buiten. Bij slecht onderhouden houtwerk kan er vocht in het hout komen, dit zien we vaak bij de verbindingen. De verbindingen gaan dan openstaan (barsten) of er komen blazen onder de verflaag.  De kleinere plekken kunnen we vaak repareren met pasta, voor het grotere werk vervangen we het rotte deel voor een nieuw deel, dit noemen we deel vervanging. Uiteindelijk ziet uw houtwerk er weer zo goed als nieuw uit en kan het weer jaren mee.

Kleuradvies

De sfeer word bepaalt door de kleur, wij bieden u vrijblijvend een kleuradvies op maat aan.

Vraag naar de mogelijkheden!

Glas vervanging

Is uw interesse gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dit kan door op de offerte button te klikken, te mailen of door te bellen.